ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣenergiagroup

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 με κύριο σκοπό την κατασκευή αλλά και τη συντήρηση σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές.

Η εταιρία “ENERGIA group “ προέρχεται από την συνεργασία των εταιριών «ΜΠΕΚΙΑΡΟΥΔΗΣ SUN LINE Μ. Ε.Π.Ε.» και «ΤΟΣΝΑΡΙΔΗΣ – ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ Ο.Ε.» οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα των ηλεκτροβιομηχανικών εγκαταστάσεων και του βιομηχανικού αυτοματισμού, στις κτιριακές εγκαταστάσεις και στην ενεργειακή αναβάθμιση βιομηχανιών και κτιρίων.

Ο συνδυασμός εμπειρίας και συνέπειας και η συνεργασία μας με τον όμιλο εταιριών ΕΓΝΑΤΙΑ και συγκεκριμένα με το τμήμα ΕΓΝΑΤΙΑ energy, που πληρεί τις υψηλότερες προδιαγραφές στην κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών, οδήγησε στην υλοποίηση έργων όπου η εγκατεστημένη και συντηρούμενη ισχύς ξεπερνά τα 81,7MWp.

Η εταιρεία μας εφαρμόζει σε κάθε της έργο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 πιστοποιημένο ως προς το διεθνές πρότυπο EN 62446 : 2009, με πεδίο δραστηριότητας τη Μελέτη, Κατασκευή, Εγκατάσταση και Λειτουργία Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές.

Στον τομέα της μελέτης και σχεδίασης φωτοβολταϊκών σταθμών η “ENERGIA group’’ διαθέτει έμπειρο δυναμικό από μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους μηχανικούς. Στον τομέα της υλοποίησης των έργων, διαθέτει τους πλέον εξειδικευμένους τεχνικούς, τόσο στο τμήμα των μηχανολογικών , όσο και στο τμήμα ηλεκτρολογικών εφαρμογών.

Η “ENERGIA group” μπορεί να αναλάβει έργα, από μερικά Watt μέχρι και έργα πολλών MWatt, είτε ολοκληρωμένα από το σχεδιασμό εώς την αποπεράτωση τους, είτε και μεμονωμένα σε κάποιο από τα στάδια υλοποίησης τους.

Ο στόχος της “ENERGIA group “ είναι να διευρύνει τη συνεργασία της με εταιρίες σε αναδυόμενες αγορές ,ανά τον κόσμο, μεταφέροντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της.

ΑρχήΕπιστροφή

Powered By energiagroup.eu | Login | @